Sla over naar de inhoud

De nieuwe boektrailer van Bloedgeld

Er was al een trailer voor mijn manuscript ‘Cappuccino na elven’, dat ik heb gebruikt voor de promotie op TenPages.com. Toen ik een contract met Uitgeverij De Fontein had getekend en de titel definitief veranderde in ‘Bloedgeld’, maakte ik een nieuwe trailer. En nadat het omslag van mijn thriller bekend werd, tja, toen moest ik weer aan de slag.

Nu is er dus de definitieve boektrailer mét de cover van Bloedgeld erin verwerkt. Hier is-ie dan.

O ja, het boek is vanaf juni 2012 te verkrijgen!

Dit is misschien ook interessant

Published inAlgemeenGratis e-book

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, blijf op de hoogte van nieuwtjes & gratis ebooks en maak kans op een gratis gesigneerde thriller!

Geen weg terug

© 2018 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.