Spring naar inhoud

De nieuwe boektrailer van Bloedgeld

Er was al een trailer voor mijn manuscript ‘Cappuccino na elven’, dat ik heb gebruikt voor de promotie op TenPages.com. Toen ik een contract met Uitgeverij De Fontein had getekend en de titel definitief veranderde in ‘Bloedgeld’, maakte ik een nieuwe trailer. En nadat het omslag van mijn thriller bekend werd, tja, toen moest ik weer aan de slag.

Nu is er dus de definitieve boektrailer mét de cover van Bloedgeld erin verwerkt. Hier is-ie dan.

O ja, het boek is vanaf juni 2012 te verkrijgen!

Gepubliceerd inAlgemeenGratis e-book

Kans maken op een gratis boek? Schrijf je hieronder in voor leuke extra's!

Geen spam, dat beloof ik. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.
* verplicht veld
© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.