Spring naar inhoud

Gratis schrijfcursus

Vrijwel iedere schrijver doet het: schrijftips geven. Zodat de lezers van die schrijver op hun beurt schrijvers kunnen worden om vervolgens ook weer schrijftips te kunnen geven.

Goed, ik dacht: laat ik geheel aan die verwachtingen voldoen en ook maar eens beginnen met schrijftips. Ik heb er tenslotte een heleboel gehoord/in mijn hoofd/op mijn Mac staan. En ik heb er zowaar aan een paar echt wat gehad.

Eerder heb ik al wat schrijftips in mijn blog op deze website gepubliceerd. Nu heb ik alle schrijftips die mij het meeste hebben geholpen voor je gebundeld in deze gratis schrijfcursus.

Dat lees je goed. Ik heb een complete schrijfcursus voor je ontwikkeld, die je helemaal gratis kunt volgen. Gewoon, omdat ik het als mijn verantwoordelijkheid als schrijver beschouw om andere schrijvers in de dop te helpen.

Hij is nog niet helemaal af, maar je kunt je wel alvast inschrijven, zodat je straks als eerste van start kunt.

De cursus is te volgen in de vorm van een dagelijkse e-mail met een schrijftip en/of een oefening. Je ontvangt elke werkdag een mail met een nieuwe les van mijn schrijfcursus. Die les doe je wanneer je er zelf de tijd voor hebt.

Het kost je niks als je je nu inschrijft. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Maar bovenal zijn het lessen waarvan ik zelf veel heb geleerd. Over de techniek van schrijven, over de problemen die je op je pad tegen kunt komen en over het traject van publiceren en promoten.

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en profiteer straks van een gratis schrijfcursus.

© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.