Sla over naar de inhoud

Kom bij het VIP-team!

Het verkrijgen van bekendheid als onafhankelijk – of nog niet zo bekend – auteur is grotendeels afhankelijk van mond-tot-mondreclame. Daarvoor zijn recensies bijzonder belangrijk. Zonder recensies wordt mijn werk niet gezien!

In de apps en op de websites waar je e-books kunt downloaden, heeft het werk mét recensies altijd een streepje voor op het werk zonder beoordelingen. Zo is zelfs slechte beoordelingen krijgen beter dan helemaal geen beoordelingen krijgen…

Omdat recensies juist meteen bij het uitkomen van een nieuw boek zo belangrijk zijn, heb ik iets nieuws bedacht.

Het VIP-team voor al mijn toekomstige uitgaven.

Wat houdt dit in?

Het VIP-team ontvangt alle e-books die ik uitgeef voorafgaand aan een officiële publicatiedatum, helemaal gratis. Precies: gratis, zonder er iets voor te betalen.

Daarnaast heb je als lid van het VIP-team als eerste recht op exclusieve extraatjes als een gesigneerd papieren boek of een uitnodiging voor een activiteit of evenement.

Wat moet je doen?

Als lid van het VIP-team krijg je korte tijd voor het uitkomen van nieuw werk een mailtje met daarin een nieuw e-book van mijn hand. Dat kan een werk van romanlengte zijn, een novelle of een kort verhaal.

Het enige wat ik van je vraag is om dit boek te lezen, een eerlijke recensie te schrijven en die te plaatsen voorafgaand aan of op de publicatiedatum van het nieuwe boek. Hiervoor heb je meestal 1 à 2 weken de tijd.

Voorwaarden VIP-team

Wat is dan het addertje onder het gras? Dat is er niet. Behalve dat ik je vriendelijk vraag om voorafgaand of op de officiële publicatie van mijn nieuwe boek een eerlijke recensie te schrijven en te plaatsen.

Ik heb jouw recensie nodig op één of meer van de volgende platforms:

  • Apple Books (hiervoor moet je over een iPhone, iPad of Mac beschikken).
  • bol.com, HebbanGoodreads en Kobo (hiervoor moet je accounts op deze websites hebben).

Om mee te kunnen doen met het VIP-team, heb je dus een account bij minimaal één van de bovenstaande platforms nodig! En wat tijd om mijn boek binnen 1 à 2 weken te lezen.

Je kunt dezelfde recensie op elk platform plaatsen. Je hoeft deze dus maar één keer te schrijven (en lang hoeft-ie ook niet te zijn).

Op andere plekken zoals Amazon, Bruna, Libris enzovoorts, mag je jouw recensies natuurlijk ook plaatsen. Graag zelfs! Maar die zijn optioneel. De Boeken-app van Apple, bol.com, Hebban, Goodreads en Kobo zijn verreweg het belangrijkst voor mij, omdat daar de meeste van mijn e-books worden gedownload.

Natuurlijk ben je helemaal vrij in je beoordeling!

Je zit nergens aan vast en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Let op: het VIP-team is dus iets compleet anders dan mijn reguliere mailinglijst. Als lid van het VIP-team ben je ambassadeur van mijn werk en profiteer je van gratis boeken en exclusieve extra’s.

Wat zeg je ervan? Deal?

Ja, ik wil bij het VIP-team

© 2019 Edward Hendriks en DYC media. Alle rechten voorbehouden.